Theeschenkerij

 
Na een dag vol activiteiten kunt u in onze Theeschenkerij of op ons heerlijke terras even lekker ontspannen. Wij verwelkomen u graag voor een gezellig praatje. Uiteraard bent u hier aan het goede adres voor een heerlijk kopje thee. Neem een kijkje in ons echte Theemenu en geniet van onze bijzondere theesoorten. Ook voor een kopje koffie, een ander drankje, ontbijt, eten wat de pot schaft of High tea bent u van harte welkom!

In de Theeschenkerij kunt u gebruik maken van een lounge hoek met bibliotheek, de regionale krant en tijdschriften, tv en gratis Wifi. Ondertussen gaan de kinderen op avontuur op de speelweide. Slecht weer? Dan hebben we tafels genoeg om er een gezellige spelletjesmiddag van te maken.

Picknicken met een echte knapzak
Heeft u zin in een picknick met een echte knapzak? Of bent u op zoek naar een andere leuke activiteit? In onze Theeschenkerij nemen we samen de mogelijkheden door, zodat u en uw gezin een geweldige tijd beleven.

Knapzakhoekje
Bent u nog op zoek naar een leuk presentje voor het thuisfront? Neem een kijkje in ons Knapzakhoekje. Hier vindt u allerlei typische Sallandse producten.