Bed&Breakfast in onze sfeervolle ‘Opkamer’

 
Bent u op zoek naar een landelijke en sfeervolle bed & breakfast? Maakt u een wandeltocht en wilt u heerlijk uitrusten op een fijn matras? Het bed & breakfast van recreatiebedrijf De Huttert is een sfeervolle landelijke (gezins)kamer voor twee tot vier personen met eigen badkamer en toilet. De kamer is volledig in ‘boerenstijl’. Hier geniet u op luxe wijze van het platteland.

dsc5244

bekijk meer foto’s

Theeschenkerij
De accommodatie bevindt zich boven onze Theeschenkerij. In de Theeschenkerij kunt u gebruik maken van een lounge hoek met bibliotheek, de regionale krant en tijdschriften, tv en gratis Wifi. Buiten vindt u een terras. Hier kunt u nog even in alle rust nagenieten van een heerlijke dag. Dit kan uiteraard met een glaasje. Als tijdens uw verblijf een activiteit wordt georganiseerd, bent u natuurlijk van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Ontbijt
Een bed & breakfast is pas compleet met een heerlijk ontbijt in de theeschenkerij! Wij bieden u verse broodjes met een gekookt eitje, een kopje koffie/thee of een glaasje verse jus d’orange. Tijdstip in overleg.

‘Eten wat de pot schaft’
Waarom koken, als u ‘s avonds kunt genieten van ‘Eten wat de pot schaft’? Wij koken graag een drie gangen menu voor u (exclusief drankjes). Tijdstip en dag in overleg.

Pieterpad
Het Pieterpad loopt nagenoeg langs recreatiebedrijf De Huttert (tussen knooppunt 6 en 33). Voor wandelaars die deze bekende route lopen is onze bed & breakfast dan ook een ideale locatie om te overnachten. Maar ook voor mensen die familie/vrienden willen bezoeken op onze camping en toch een nachtje willen blijven, biedt ons bed & breakfast uitkomst

 
 

 

Klaar om te genieten?

Verblijfskosten berekenen en volledig reserveren

De omgeving

 
Camping “De Huttert” ligt vlakbij het plaatsje Luttenberg “De Parel van Salland”, het dorp telt 2200 inwoners en ligt tussen Raalte en Hellendoorn in het hart van de Sallandse Heuvelrug.
 
Lees verder

Theeschenkerij

 
In onze theeschenkerij kunt u genieten van een heerlijk bakje koffie of een dampende kop thee. Voor onze campinggasten zijn hier diverse consumpties te verkrijgen, o.a. snacks en ijs.

Deze ruimte is, met name in het winterseizoen, ook te huur voor andere activiteiten. Het is een unieke vergader-/ontvangst ruimte met een fantastisch uitzicht over de weilanden. Ook worden er o.a. kinderfeestjes, dansavonden of kaartmiddagen georganiseerd.
 
Lees verder