Welkom in Salland!

 

Recreatiebedrijf De Huttert is hét adres voor een heerlijke vakantie. Midden in de prachtige landelijke streek Salland in Overijssel hebben (of halen!) wij alles in huis voor een uniek verblijf. Ons bedrijf ligt aan de rand van de Sallandse Heuvelrug, een prachtig natuurgebied, nationaal park en Lemelerberg.

U kiest uw eigen ruime kampeerplek. In de weilanden om u heen ziet u paarden en koeien grazen. Het sanitairgebouw is modern en verwarmd. Heeft u liever net wat meer luxe? Kies dan voor één van onze vakantiewoningen. Ze zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om te overnachten in onze bed & breakfast.

U vraagt…
…wij draaien! Op recreatiebedrijf De Huttert heerst een huiselijke sfeer. In overleg is er veel mogelijk. Stap op de fiets voor een tocht door het bos. Of kom tot rust in onze Theeschenkerij. Eventueel kunt u uw paarden in overleg meenemen, deze zijn welkom om in de wei te grazen tijdens uw vakantie. Heeft u zin in een barbecue? Wij regelen het voor u. Op verzoek passen wij workshops en cursussen voor u in. Wij hopen uw verblijf tot een unieke beleving te maken.

Tot snel!
Familie Rensen

 
 

 

Klaar om te genieten?

Verblijfskosten berekenen en volledig reserveren

Bed & Breakfast

 
Nieuw bij De Huttert: de ‘Opkamer’: een grote sfeervolle landelijke (gezins)kamer voor 2 tot max. 4 personen. Heerlijk slapen op kwaliteitsmatrassen.
 
Meer informatie

De omgeving

 
Camping “De Huttert” ligt vlakbij het plaatsje Luttenberg “De Parel van Salland”, het dorp telt 2200 inwoners en ligt tussen Raalte en Hellendoorn in het hart van de Sallandse Heuvelrug.
 
Lees verder

Appartementen

 
Op onze camping bevinden zich ook 2 splinternieuwe, luxe 4-persoonsapparte-menten en een vakantiehuis wat prima dienst doet als groepsaccomodatie.
 
Lees verder

Klantreacties

 
“We zijn met onze paarden een paar dagen te gast geweest op De Huttert. Dat is mens en dier uitstekend bevallen!”
Jelke Boswi

Lees meer reacties

Theeschenkerij

 
In onze theeschenkerij kunt u genieten van een heerlijk bakje koffie of een dampende kop thee. Voor onze campinggasten zijn hier diverse consumpties te verkrijgen, o.a. snacks en ijs.

Deze ruimte is, met name in het winterseizoen, ook te huur voor andere activiteiten. Het is een unieke vergader-/ontvangst ruimte met een fantastisch uitzicht over de weilanden. Ook worden er o.a. kinderfeestjes, dansavonden of kaartmiddagen georganiseerd.
 
Lees verder

Trotse partner van: