Salland Stee

Salland Stee

Deze luxe vakantiewoning heeft twee slaapkamers (1x 2 persoonsbed en 2×1 persoonsbedden). De keuken is compleet met vaatwasser, combimagnetron, koffiezetapparaat en potten en pannen.

  • 4 personen
  • Gratis wifi aanwezig
  • Een complete keuken
Accomodatie boeken

Wat zeggen onze bezoekers

Heerlijke rustige camping in zeer mooie gebied in Overijssel. fiets maar is rond en je kijkt je ogen uit. Accommedaties zijn geweldig zowel camping als de te huren appartementen en bed and breakfast stuk voor stuk een genot goed schoon en heerlijk vertoeven echt een aanrader ook voor de kids genoeg te doen !!

Sfeerbeelden

Meer informatie over de Salland Stee

Deze luxe vakantiewoning heeft twee slaapkamers (1x 2 persoonsbed en 2×1 persoonsbedden). De keuken is compleet met vaatwasser, combimagnetron, koffiezetapparaat en potten en pannen. Dit appartement is gerealiseerd in 2010. In de badkamer vindt u een douche, wastafel en toilet. U heeft een eigen privé terras met uitzicht op een weiland. Uw terras is voorzien van tuinmeubilair. Indien beschikbaar is het mogelijk om ook het naastgelegen appartement “Salland Stee” en of “de Huttert stee” te huren. Zo kunt u met een groep terecht.