De opkamer met B&B

De opkamer met B&B

Wanneer u op zoek bent naar een sfeervol onderkomen voor een of meerdere nachten dan is de "Opkamer" een aanrader. De ruime tweepersoons kamer boven de Theeschenkerij heeft een landelijke inrichting en is voorzien van douche en toilet. Ook zijn alle benodigdheden om zelf koffie en thee te maken aanwezig.

  • 2 personen
  • Gratis WiFi
  • Eigen badkamer en toilet
  • Volledig in ‘boerenstijl’.

Wat zeggen onze bezoekers

Heerlijke rustige camping in zeer mooie gebied in Overijssel. fiets maar is rond en je kijkt je ogen uit. Accommedaties zijn geweldig zowel camping als de te huren appartementen en bed and breakfast stuk voor stuk een genot goed schoon en heerlijk vertoeven echt een aanrader ook voor de kids genoeg te doen !!

Sfeerbeelden

Informatie

Een ideale plek om te overnachten tijdens een fiets- of wandelvakantie. (Het Pieterpad loopt vrijwel langs ons bedrijf, tussen knooppunt 6 en 33) Maar ook kan het leuk zijn om een nachtje te blijven slapen wanneer u op bezoek bent bij vrienden of familie die op de camping staan. Als u de volgende ochtend opstaat wacht er een lekker ontbijtje op u. Als u wilt kunt u 's avonds gebruik maken van "Eten Wat De Pot Schaft". Wij zorgen er dan voor dat u kunt genieten van een vriendelijk geprijsd driegangen menu. Dit moet wel minstens 1 dag van te voren gereserveerd worden!!