Theeschenkerij

Onze theeschenkerij

Na een fijne fiets- of wandeltocht (of na een dag heerlijk nietsdoen) is onze Theeschenkerij een uitgelezen plek om even op verhaal te komen. Binnen of, als het weer het toelaat, op het ruime terras. Wij hebben een grote verscheidenheid aan theesoorten, lekkere koffie en natuurlijk ook andere drankjes. Ook voor gebak uit eigen oven of een simpele versnapering kan probleemloos gezorgd worden. Als kers op de taart kunt u zichzelf ook nog laten verwennen met heerlijk Italiaans ijs.

 

Een ontbijtje regelen? Doen wij voor u! Geen zin om te koken? Met “Eten Wat De Pot Schaft” verzorgen wij een vriendelijk geprijsd driegangen menu. Ook voor een High Tea bent u bij ons aan het goede adres.  Deze dingen kunnen een dag van te voren bij de receptie geregeld worden. Binnen vindt u ook een lounge hoek met een bescheiden bibliotheek en een tv. De krant ligt elke dag op tafel.

Zin in een picknick met ouderwetse knapzak of bent u op zoek naar een andere activiteit? Neem even contact met ons op, dan nemen wij samen de mogelijkheden door zodat u bij ons een geweldige tijd kunt beleven.

Knapzakhoekje
Dat is het hoekje in de Theeschenkerij waar allerlei leuke cadeautjes te vinden zijn.